AKBLOG-V3

Elazığ'da kaza! 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ'da kaza! 2 ölü, 2 yaralı
2/09/2022

Elazığ'da buzlu yolda kayan otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 2 yaralı


Soğuk havaların ardından buzlanma meydana gelen Elazığ-Bingöl karayolunda feci trafik kazası. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı


Kaza, akşam saatlerinde Elazığ- Bingöl karayolunun Koçkar mevkisinde meydana geldi. Ahmet Şimşek yönetimindeki 23 BE 029 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde otomobilde bulunan Karakoçan İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bayram Yazar'ın kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada ağır yaralanan Karakoçan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Ateş ile sürücü Ahmet Şimşek ve Şeref Akatay, ilk müdahalelerinin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi´ne kaldırıldı. Hüseyin Ateş de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor

 --------------------------------------------------------------------

Haberin Merkezi

Kaynak: habertürk
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Kazada ağır yaralanan Karakoçan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Ateş ile sürücü Ahmet Şimşek ve Şeref Akatay, ilk müdahalelerinin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi´ne kaldırıldı. Hüseyin Ateş de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

    YanıtlaSil
36588959260565934