AKBLOG-V3

Edirne Uzunköprü'de Adalet Anıtı'na saldırı!

Edirne Uzunköprü'de Adalet Anıtı'na saldırı!
2/04/2022

Edirne Uzunköprü'de Adalet Anıtı'na saldırı! Alevler içinde kaldı


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde Adalet Meydanı'nda bulunan Adalet Anıtı'na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı düzenlendi. Alevler içinde kalan heykel olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ise "Bu tür provokasyon eylemlerine gelmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Uzunköprü'de gece saat 00:10 civarında gerçekleşen olayda, Adalet Anıtı'nın yandığını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri heykeli söndürürken, güvenlik güçleri heykele saldırı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

BELEDİYE BAŞKANI: PROVOKASYONA GELMEYECEĞİZ

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, olayın gerçekleştiği Adalet Meydanı'na gelerek çalışmaları yerinde inceledi

Becan, "Bu tür provokasyon eylemlerine gelmeyeceğiz. Adalet her karanlığı dağıtır, yakılıp yıkılarak yok edilemez. Heykellere saldırmak onların temsil ettiği değerlere karşı duyulan korkunun göstergesidir. Fazlası değil. Olayın faillerinin en kısa sürede yakalanarak, saldırdıkları adalete teslim edileceğine inanıyoruz" dedi. (İHA)
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934