AKBLOG-V3

Yeni ABD Başkanından Savaş Çıkartan Sözler

Yeni ABD Başkanından Savaş Çıkartan Sözler
3/17/2021

ABD Başkanı  Putin'e Katil dedi

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın ABD seçimlerine karıştığına dair iddialar üzerine çok sert açıklamalar yaptı. 
Abd Başkanı ve Rusya Devlet Baskani Düellosu

Dış politikada göreve geldiği günden beri alçak bir tonda açıklamalar yapan Biden, ABC News'e verdiği röportajda sert bir şekilde Rusya ve Putin'i hedef aldı.

"PUTİN BİR KATİL"

"Bence, Rusya'nın lideri Putin bir katil" diyen ABD Başkanı Biden, Rusya'nın ABD'nin seçimlerine karıştığına dair iddiaları yalanlamasına da değindi. Biden, "Moskova, seçimlere karıştığı için bedel ödeyecek" dedi. Bunun ne olacağına ilişkin soruya ise ABD Başkanı, "Kısa süre içinde göreceksiniz" yanıtını verdi.

RUSYA'DAN İLK YANIT: DIŞ AKTÖRLERİ SUÇLUYOR

ABD Başkanı Biden'ın açıklamalarının ardından ilkaçıklama, Rusya'nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov'dan geldi.Antonov, iddialara ilişkin olarak "ABD yönetimi, ülke içindeki istikrarsızlık durumu nedeniyle dış aktörleri suçluyor. Washington'un eylemleri ikili ilişkilerin normalleşmesine katkıda bulunmuyor. Amerikan yönetiminin bu tavrı, acil sorunlara karşı çözüm bulmak için eşit ve karşılıklı saygıya dayalı bir diyaloga uzak" dedi.

AMERİKAN İSTİHBARATI 15 SAYFALIK RAPOR YAYINLADI

Washington yönetimi, Rus lider Vladimir Putin'in 2020'de gerçekleşen ABD Başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını iddia etmişti. ABD istihbaratının dün gece yayınladığı 15 sayfalık raporda, Rusya'nın seçimin ibresini Donald Trump yönünde çevirmeye çalıştığını aktarmıştı.

RUSYA, İDDİALARI YALANLADI

Rusya'nın 3Kasım'da gerçekleşen seçimlerden önce Biden'a karşı karalama kampanyası düzenlediği belirtilirken; iddiaları temelsiz bulan Moskova yönetimi, "Hazırlanan bu raporda hiçbir bilgi ya da somut kanıt bulunmuyor" açıklamasını yapmıştı. Kremlin sözcüsü Dimitry Peskov da iddiaları yalanlayarak, "Bu iddialar temelsiz ve ellerinde hiçbir kanıt yok. Bu tür hamleler ikili ilişkilere zarar veriyor" dedi.

PEKİ PUTIN NE DEDİ?

Abd başkanına sinirlenen Putin lafın altında kalmayarak Joe Biden'e; Yüreğin varsa karşıma çık moruk evladı diyerek hakaretin altında kalamam diye sert çıkış yaptı.  Sen tam bir Yalancısın diye ayrıca çok pis kızdı Putin. 
Sınırını tutmayan Putin. Düello bizim işimiz.  Amerika sen işine bak. sana kök söktürürüz kök  diyerek bağırdı Putin.

-------------------------------------------------------------------- 


Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 4 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Yanıtlar
    1. Kafayı yemişler ikisi de bana soracak olursanız.

      Sil
    2. : D
      Ikisi de kafayı yemiş. Sallayın bunları yav

      Sil
  2. Ahlaksızca bir konuşma. Devlet liderleri böyle konuşmamalı. Sanırsınız ki muhtar adayları.

    YanıtlaSil
36588959260565934