AKBLOG-V3

Kendi Devletinden Darbeyi Yedi

Kendi Devletinden Darbeyi Yedi
3/18/2021

Ermeni Başbakan Kendi Devletinden Darbeyi Yedi

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a karşı hezimet yaşayan Ermenistan'da sular durulmuyor.
Ermeni başbakana ülkesinden darbe

 
Geçtiğimiz haftalarda ordunun istifasını istediği Başbakan Nikol Paşinyan, bu darbe girişimini kabul etmediğini söyleyip taraftarlarını sokağa davet etmişti. Ordu destekçileri ve Paşinyan taraftarları arasında arbede çıkmıştı.

ERKEN SEÇİME GİDİLİYOR

Geçtiğimiz gün kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Paşinyan önderliğindeki 'Benim Adımım Partisi' üyesi Romanos Petrosyan, "Erken seçimlere hazırlanıyoruz. Erken seçim kararı ve tarihinin bugün veya yarın açıklanacağını düşünüyorum" demişti.

AYLARDIR İSTİFAYA DAVET EDİLİYOR

Karabağ yenilgisinin ardından ülkesinde hedef olan Paşinyan, bir süredir istifaya davet ediliyordu. Ancak Başbakan her seferinde bunu kabul etmediğin, görevini sürdüreceğini açıklıyordu.Son olarak Ermenistan Genelkurmay Başkanı ve üst rütbeli komutanlar bir bildiri yayımlayarak, 
Başbakan Paşinyan'ın başbakanlık görevini yerine getirmekte yetersiz kaldığını, dış politikadaki ciddi hataların Ermenistan'ı çöküşün eşiğine getirdiğini belirterek Paşinyan'ı istifaya davet etmişti.




-------------------------------------------------------------------- 

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Ermeniler kendi ülkesinde bile huzursuzluk çıkarıyorlar. Birde kalkıp bize dilleniyorlar. Rusya 'dan ve Avrupadan medet uman garip zavallı kişilerdir.

    YanıtlaSil
36588959260565934