AKBLOG-V3

Ekrem imamoğlu 'na Büyük Şok

Ekrem imamoğlu 'na Büyük Şok
3/18/2021

Ekrem İmamoğlu 'na Büyük Şok

Edirnekapı Şehitliği'ne düzenlenen Çanakkale Şehitleri'ni anma töreninde gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 'Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. 
Ekrem imamoğlu 'na Büyük Şok Haber

Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil' diyen gazi yakınına İmamoğlu 'Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme' diye yanıt verdi.Edirnekapı Şehitliği'nde Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Törene katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şehit mezarlarını ziyaret ederken, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.

"HADSİZLİK YAPIYORSUN, ŞOV YAPIYORSUN"

"Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diye bağıran gazi yakınına İmamoğlu "Sonra konuşuruz. Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. 
Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye yanıt verdi.

GÖREVLİLER MÜDAHALE ETTİ

Gazi yakını olduğunu söyleyen kişi güvenlik görevlilerince alandan uzaklaştırıldı.

-------------------------------------------------------------------- 

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 2 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Haberin özeti
    Edirnekapı Şehitliği'nde Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Törene katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şehit mezarlarını ziyaret ederken, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.

    YanıtlaSil
  2. Buket TATAROĞLU18 Mart 2021 20:56

    Ekrem bey e yakıştıramadım.
    "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme' diye yanıt vermesi, son derece yanlış bir üslup.
    Bulunca ne yapacaksın?
    Şehit yakını haksız ise haksız, haklıysa da haklıdır. Bu kadar. Ama tehdit etmek yakışmaz bir belediye başkanına. Hatandan hemen geri dön ekrem bey. Özür dileyin hemen.
    Size yakıştıramadım. Çok ayıp valla
    -
    Buket TATAROĞLU

    YanıtlaSil
36588959260565934