AKBLOG-V3

İnfaz Ettiler Sonrada Akan Kanını Götürdüler

İnfaz Ettiler Sonrada Akan Kanını Götürdüler
11/17/2018

İnfaz edildikten sonra Kaşıkçı'ya pıhtı ilacı enjekte edildi!

İnfaz Ettiler Sonrada Akan Kanını Götürdüler
İnfaz Ettiler Sonrada Akan Kanını Götürdüler
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili önemli bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Kaşıkçı'nın boğularak infaz edilmesinin hemen ardından Suudi infaz timinin cesedi parçalamadan önce delil bırakmamak için Kaşıkçı'ya kanı pıhtılaştıran iğne yaptıkları belirlendi.
Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı’nın ölüm nedenini ‘boğuşma’ ve ‘öldürücü dozda ilaç’ olarak açıklarken, Türk güvenlik ve yargı yetkililerine göre ise Kaşıkçı öldürüldükten sonra kanının pıhtılaşması için ilaç enjekte edildi. İddiaya göre katillerin amacı cesedi parçalarken delil bırakmamaktı.

"CESEDİ YOK EDEN YERLİ İŞBİRLİKÇİ KİM?"
Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el Muceb’in önceki gün Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yaptığı açıklamada dikkat çekici iki ayrıntı vardı. 29 Ekim’de Türkiye’ye gelen ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan’la yaptığı görüşme sırasında kendisine sorulan, “Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinde katillerle işbirliği yapan ve cesedi yok ettiği iddia edilen yerel işbirlikçiler kim?” sorusuna, “Bizim böyle bir tespitimiz ve açıklamamız yok” yanıtı verdi.
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934