AKBLOG-V3

Rektöre Sert Cevaplar

Rektöre Sert Cevaplar
10/31/2018

AK Parti'den 'Cumhurbaşkanına itaat farzdır' diyen rektöre tepki!

Rektöre Sert Cevaplar
Rektöre Sert Cevaplar
Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, katıldığı bir televizyon programında, "İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın'dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır. Biz itaat ediyoruz cumhurbaşkanımızdır" ifadelerini kullandı. Rektörün sözlerine AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, sosyal medyadan tepki gösterdi. Bostancı, "Harran Üniversitesi Rektörü’nün Cumhurbaşkanımızla ilgili sözlerinin, a. Cumhuriyetimizle b. İslamla c. Cumhurbaşkanımızın siyasal anlayışıyla d. Rektörlük makamında aranan akademik müktesebatla hiçbir ilgisi yok" dedi.
AK Parti Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, ‘İslami olarak Cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın'dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır’ diyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Ramazan Taşaltın’a tepki gösterdi.
Bostancı, Twitter'dan yaptığı açıklamada;
“Harran Üniversitesi Rektörü’nün Cumhurbaşkanımızla ilgili sözlerinin,a. Cumhuriyetimizle b. İslamla c. Cumhurbaşkanımızın siyasal anlayışıyla d. Rektörlük makamında aranan akademik müktesebatla hiçbir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

REKTÖR NE DEMİŞTİ?

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Ramazan Taşaltın katıldığı bir televizyon programında, "Elbette yalnız FETÖ ile mücadelede yalnızdı. Şu anda başkanlık sistemine gittiğimiz dönemde çok daha yetkili durumda Cumhurbaşkanımız… İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın'dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır. Biz itaat ediyoruz cumhurbaşkanımızdır" ifadelerini kullanmıştı.
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934