AKBLOG-V3

Sahte Çocuk Doktoru

Sahte Çocuk Doktoru
9/20/2018

Sosyal medyada sahte çocuk doktoru iddiası

Sahte Çocuk Doktoru
Sahte Çocuk Doktoru
Sosyal medyada açtığı sahte profil ile kendisini çocuk doktoru gibi tanıtarak, iletişime geçen annelerden bebeklerinin fotoğraf ve videolarını atmasını isteyen kişinin, Sakarya'da yaşayan C.K. olduğu iddia edildi. Polis C.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı.
Sosyal medya ağlarından Instagram'da 'çocuk cerrahı' olduğunu iddia ederek sahte hesaplar açan kişi, kendisiyle iletişime geçen annelerden, rahatsızlığı bulunan bebeklerinin fotoğraf ve videolarını istedi. Olay sosyal medyanın gündemine geldi. İddiaların üzerine giden sosyal medya kullanıcıları, sayfadan kendi fotoğrafını paylaşan kişiyi ifşa etti. Fotoğrafı yayılan kişinin Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan C.K. olduğu iddia edildi. C.K.'yı tanıyan birçok kişinin de ismi doğruladığı görüldü.

Sosyal medyada paylaşımlar üzerine İstanbul Barosu avukatlarından Yunus Emre Çelebi, sayfanın kullanıcısı hakkında yazışmaların yer aldığı ekran görüntüleri ile birlikte ihbarda bulundu. C.K.'nın yakalanması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iddialar üzerine C.K.'yı yakalamak için harekete geçti.

GÖZALTINA ALINDI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iddialar üzerine C.K.'yı Serdivan ilçesinde gözaltına aldı. C.K., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934