AKBLOG-V3

AK Parti Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanı davet edildi

AK Parti Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanı davet edildi
8/10/2018

AK Parti Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanı davet edildi

AK Parti Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanı davet edildi
AK Parti Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanı davet edildi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partisinin 18 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 6. Olağan Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanlarının davet edildiğini bildirdi. Aktaş, "Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çok farklı bir kongre olacak diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Ataş, AK Parti'nin 18 Ağustos'ta Ankara Kapalı Spor Salonun'da düzenlenecek 6. Olağan Kongresi hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'de Genel Başkan Yardımcılarından oluşan üst kurul ile kongreye ilişkin çalışmaları yürüttüklerini belirten Ataç, "Çalışmalar son sürat devam ediyor. Biz kongrelerimizi çok önemsiyoruz ve ciddiye alıyoruz çünkü her kongre bir yenilenmedir, bir nöbet değişimidir. Ülkemize ve partimize yeni heyecanlar katacak bir organizasyondur." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kongre hazırlıklarında her türlü detayı masaya yatırarak çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Ataş, "Arkadaşlarımız her gün burada değerlendirme toplantıları yapıyor ve yapılan çalışmaları gözden geçiriyor. Kongremizde en ufak bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. 1457 delegemiz var, resmi müracatlarımız ve yazışmalarımız hepsi tamamlandı." diye konuştu.

Ataş, kongre hazırlıkları çerçevesinde davetiyelerin basıldığını, gönderimlerin yapıldığını belirterek AK Parti'nin kuruluşundan bu yana görev yapan tüm il, ilçe ve belediye başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve mevcut milletvekilleriyle partinin yönetim kadrolarında görev yapmış birçok davetlinin kongreye katılacağını bildirdi.

Başkan Erdoğan'ın imzasıyla 52 ülkenin devlet başkanlarının kongre için Türkiye'ye davet edildiğini, çok sayıda yabancı misyon şefinin ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de kongreye katılacağı kaydeden Ataş, "Çok büyük ve geniş bir katılımla, iyi bir organizasyonla AK Partimize yaraşır bir kongreyi yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

.
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934