AKBLOG-V3

Öğretmen Atamaları Ne Zaman

Öğretmen Atamaları Ne Zaman
7/23/2018

Öğretmen Atamaları Ne Zaman

Öğretmen Atamaları Ne Zaman
Öğretmen Atamaları Ne Zaman
Son Dakika! 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması Yarın Yapılacak
Son dakika... 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yarın saat 11.00'de gerçekleştirilecek.
Sözleşmeli öğretmenlik atamaları için tercihler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 17-20 Temmuz tarihleri arasında alındı. MEB tarafından daha önce 20 bin öğretmenin sözleşmeli olarak atanacağı duyurulmuştu. Edinilen bilgiye göre 20 bin kontenjan için 50 bin 728 aday başvuruda bulundu.

ATAMALAR YARIN SAAT 11'DE YAPILACAK

Sözleşmeli Öğretmenlik atama sonuçlarına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı resmi Twitter hesabından son dakika açıklamasında bulunuldu. Yapılan açıklamada Sözleşmeli Öğretmenlik atama sonuçlarının yarın saat 11:00'da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla MEB Başöğretmen salonunda düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek denildi.

SONUÇLAR NEREDEN DUYURULACAK?

Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Daha önce yapılan açıklamaya göre atama sonuçları 23 Temmuz Pazartesi duyurulacaktı.Fakat MEB'den yapılan açıklamaya göre atamalar bir gün ertelendi ve 24 Temmuz Salı günü saat 11.00'de yapılacak. Atama törenine Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk da katılacak.

Adayların puanlarının eşitliği hâlinde Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan üstünlüğü dikkate alınacak, eşitliğin devamı hâlinde atanacak aday bilgisayar kurası ile belirlenecek.

Kaynak:haberler.com

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934