AKBLOG-V3

Kılıçdaroğlu'nun Asıl Niyeti

Kılıçdaroğlu'nun Asıl Niyeti
7/05/2018

Kılıçdaroğlu'nun asıl niyeti

CHP'de koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu'nun asıl niyeti... .

CHP'de koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu'nun asıl niyeti... .
CHP'de koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu'nun asıl niyeti.
"Yerel seçime kadar bırakmam" diyen Kılıçdaroğlu'nun asıl niyetinin belediyelere kendine yakın isimleri yerleştirmek olduğu ortaya çıktı. İl delegeleri ise peş peşe kurultay çağrısı yapıyor.
CHP'de kurultay üzerinden daha 6 ay geçmeden yeni kurultay içim düğmeye basıldı. Önceki gün eşleriyle birlikte bir yemekte buluşan Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin burada yaptığı görüşmenin detaylarına ulaşıldı.
24 Haziran seçimlerinin konuşulduğu yemekte İnce, "Onursal Başkan olun" teklifinde bulundu. İnce'nin teklifine yanıt vermeyen Kılıçdaroğlu "Yerel seçimlere kadar mümkün değil" karşılığını verdi. 
Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerde CHP'nin garanti gördüğü il ve ilçeler için adaylarını şimdiden belirlediği, hatta bazı adayların 24 Haziran seçimleri için partiye bağış yaptığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun kendi adaylarını başkan yaptırmak için kurultay çağrılarına direnme kararı aldığı öğrenildi

İZMİR'DEN TAM DESTEK ALDI

Kavgalı olduğu Tuncay Özkan'ın İzmir'den aday yapılmasına bozulan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun intikam için Muharrem İnce'nin yanında saf tuttuğu ortaya çıktı. Kocaoğlu, dün yaptığı açıklamada, CHP'de değişim zamanının geldiğini belirterek İnce'ye destek oldu.
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934