AKBLOG-V3

Hürjet Londra'da görücüye çıktı

Hürjet Londra'da görücüye çıktı
7/17/2018

Ve Hürjet Londra'da görücüye çıktı

Hürjet Londra'da görücüye çıktı
Hürjet Londra'da görücüye çıktı
Türk Hava Yolları (THY) tarihinde ilk defa dünyanın sayılı havacılık fuarlarından olan Farnborough Airshow’da 120 metrekarelik özel, müstakil alanda (Chalet) varlık gösterdi. Boeing ile aynı bölümde Chalet B12’de yer alan THY, burada işbirliği yaptığı havacılık otoritelerini, şirketleri ve özel misafirlerini ağırlıyor. Öte yandan Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve havadan havaya, havadan karaya füzelerle görev yapan yakın hava destek uçağı Hürjet de Londra'da görücüye çıktı... Habertürk yazarı Güntay Şimşek'in yazısı..
Türk Hava Yolları (THY) tarihinde ilk defa dünyanın sayılı havacılık fuarlarından olan Farnborough Airshow’da 120 metrekarelik özel, müstakil alanda (Chalet) varlık gösterdi. Boeing ile aynı bölümde Chalet B12’de yer alan THY, burada işbirliği yaptığı havacılık otoritelerini, şirketleri ve özel misafirlerini ağırlıyor.

Londra’da 2 yılda bir yapılan Farnborough Airshow’da THY aynı zamanda 29 Ekim 2018’de açılacak olan 3. Havalimanı'nın da tanıtım görevini üstlenmiş durumda. Gelen misafirlere THY yetkilileri, İstanbul Yeni Havalimanı ve milli havayolunun yeni meydana nasıl bir hazırlıkla gideceğini, özel yolcu salonları (Lounge) ve diğer yenilikler hakkında bilgi veriliyor.

Bir yönüyle THY, İstanbul Yeni Havalimanı’nın en büyük kullanıcısı olarak tanıtım misyonunu üstlenmiş durumda. THY bundan sonra da diğer büyük havacılık fuarlarında büyüklüğüne ve misyonuna uygun olarak yer almak istiyor.

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934