AKBLOG-V3

Fatih Terim'i Dövdüm

Fatih Terim'i Dövdüm
7/27/2018

"Fatih Terim'i Dövdüm" Diyen Selahattin Aydoğdu Çark Etti: Darp Edildim, Davacıyım

Fatih Terim'i Dövdüm
Fatih Terim'i Dövdüm
"Fatih Terim mekanıma geldi, onu dövdüm" diyen restorant sahibi Selahattin Aydoğdu, dava tutanaklarında "Fatih Terim mekanıma gelip bana saldırdı, yumruk attı. Kendisinden davacıyım." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden alınmasına neden olan kebapçı davasının tutanakları ortaya çıktı. Gazeteci Atilla Türker'in paylaştığı ifadelerde Fatih Terim'in Aydoğdu'ya yumruk attığı ve tokatladığını söylediği görülüyor.
İşte tutanaklarda yer alan ifadelerden Fatih Terim'e ait bazı bölümler;

FATİH TERİM: SELAHATTİN AYDOĞDU'YA ÖNCE YUMRUK ATTIM SONRA TOKATLADIM

"Ben Selahattin Aydoğdu isimli şahsın dükkanının kapısındaki ortak alana gittim ve 'Beni çağırıyordun, Selo geldim' dedim. O benim oraya geleceğimi tahmin etmediğinden beni görünce korktu ve panikleyerek 'Hocam müşteriler var, isterseniz içeride konuşalım' dedi. Bunun üzerine Selahattin Aydoğdu'ya önce yumruk attım ve hemen sonra da kendisini tokatladım."
Selahattin Aydoğdu'ya ait bazı bölümler;

SELAHATTİN AYDOĞDU: TERİM BANA SALDIRDI, DAVACIYIM

"Fatih Terim, damatları ve ismini bilmediğim biri ile gelerek, "Ben geldim" dedi ve bana saldırdı, yumruk attı. Bana yumruk atan, darp eden ve hakaret eden Fatih Terim'den davacı ve şikayetçiyim. Benim bu yaşanan olaylardan dolayı iş yerimin imajı zedelenmiştir. 25 yıllık prestijimi olumsuz etkilemişlerdir, bu konuda da davacıyım"
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934