AKBLOG-V3

Bedelli Askerlik Hakkında Her şey

Bedelli Askerlik Hakkında Her şey
7/12/2018

Bedelli Askerlik Hakkında Her şey

Bedelli askerlikte son açıklama! Bedelli askerlik ne zaman çıkıyor? Bedelli askerlikte yaş ve ücret ne olacak?
Bedelli Askerlik Hakkında Her şey
Bedelli Askerlik Hakkında Her şey
Milyonlarca kişinin merakla beklediği bedelli askerlik ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bedelli askerlikle ilgili AK Parti'den heyecan yaratan yeni bir açıklama geldi. Peki bedelli askerlik ne zaman çıkacak? Bedelli askerlik için yaş sınır kaç? Bedelli askerlik fiyatı ne kadar olacak? İşte bedelli askerlik ile ilgili tüm detaylar.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN Türk'te soruları yanıtladı. Turan, milyonlarca kişinin beklediği bedelli askerlikle ilgili açıklamalarda bulundu.
Turan, "Bedelli askerlik bizim savunduğumuz, istediğimiz bir yaklaşım. Hatta bedelli askerliği biz eski yıllardaki gibi 'bedelli' ifadesiyle doğru bulmuyoruz. Diyoruz ki gençlerin sorunları var. Bunların çözümü için adım atmamız lazım." dedi.

"DAHA MAKUL FİYATLAR..."

Turan'ın bedelli askerlikle ilgili açıklamaları şöyle:
"Bedelli askerlik bizim savunduğumuz, istediğimiz bir yaklaşım. Hatta bedelli askerliği biz eski yıllardaki gibi 'bedelli' ifadesiyle doğru bulmuyoruz. Diyoruz ki gençlerin sorunları var. Bunların çözümü için adım atmamız lazım. 5 milyondan fazla askerlik bekleyen gençten bahsediliyor, bu çok büyük bir sayı. Oysa Genelkurmay'ımızın talep ettiği 300 binlerde. Yıllık 300 bin olan talebin karşısında 5 milyon insan var. Bu çok büyük bir problem. Bu problemin çözümü için de adım atmak istiyoruz. Ama bunun böyle anlık olarak 'yarın yapıyoruz' diye değil. Daha kalıcı olabilir, daha makul fiyatlarla, daha makul çalışmalarla değerlendirilebilir.".
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934