AKBLOG-V3

Süleyman Soylu Sedat Pekeri İfşa Etti

Süleyman Soylu Sedat Pekeri İfşa Etti
5/20/2021

Süleyman Soylu Sedat Pekeri İfşa Etti

Son Dakika: Bakan Soylu, yakalanan uyuşturucu baronu Çetin Gören'le Sedat Peker'in fotoğrafını paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT'de katıldığı programda önemli bilgiler açıkladı. Bakan Soylu, Sedat Peker'in fotoğrafını paylaşarak, "Bataklık Operasyonu'nda 2 baron yakaladık. Bunlardan biri Çetin Gören'di. 
Bu işin içinde bu ve bunun yanındaki kişiler var. İşin içinde FETÖ de var" dedi. Hakkındaki istifa çağrılarıyla ilgili de konuşan Soylu, "Bırakın bu ülkeye ihanet etmeyi, işimi yapamadığımı düşündüğüm an bu koltukta bir saniye kalmam" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT'de katıldığı programda başta korona virüs salgını olmak üzere gündemdeki iddialara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Uyuşturucu operasyonlarını anlatan Süleyman Soylu, "Bataklık Operasyonundan" bahsetti ve operasyonda Çetin Gören ile birlikte Sedat Peker'in de olduğunu açıkladı.

"ANLATIRSAM YER YERİNDEN OYNAR"

Ekrana Sedat Peker ve Çetin Gören'in fotoğrafını yansıtan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çetin Gören'in nasıl bir baron olduğunu anlatırsam yer yerinden oynar. Bunu biz yakaladık" ifadelerini kullandı.Son Dakika: Bakan Soylu, yakalanan uyuşturucu baronu Çetin Gören'le Sedat Peker'in fotoğrafını paylaştı

"İŞİN İÇİNDE FETÖ DE VAR"

Açıklamalarına devam eden Soylu, "Bataklık Operasyonu'nda 2 baron yakaladık. Bunlardan biri Çetin Gören'di. Bu işin için bu ve bunun yanındaki kişiler var. İşin içinde FETÖ de var" dedi.

"İŞİMİ YAPMADIĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM AN BU KOLTUKTA KALMAM"

Sosyal medyada kendisine yönelik istifa çağrıları hakkında da değerlendirmede bulunan Bakan Soylu, "Bırakın bu ülkeye ihanet etmeyi, işimi yapamadığımı düşündüğüm an bu koltukta bir saniye kalmam" diye konuştu.

Kaynak: haberler
--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Sayın Süleyman Soylu Sedat Pekeri İfşa Etti
    Son Dakika: Bakan Soylu, yakalanan uyuşturucu baronu Çetin Gören'le Sedat Peker'in fotoğrafını paylaştı.

    YanıtlaSil
36588959260565934