AKBLOG-V3

Sedat Peker Ünlüler Magazin Dünyası

Sedat Peker Ünlüler Magazin Dünyası
5/22/2021

Sedat Peker Ünlüler Magazin Dünyası Neler Oluyor?

Son dönemlerde yayınladığı videolardan sonra birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından Sedat Peker'le çektirdikleri fotoğrafları silmeye başladı. Ünlüler camiasında başlayan fotoğraf silme furyasına katılmayan isimler de vardı. Bunlardan biri de Peker'e yakınlığıyla bilinen İsmail Türüt oldu.
Kendisine yönelik operasyonlardan sonra YouTube kanalından yayınlandığı videolar ile adından söz ettiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere birçok siyasi ve medyatik ismi hedef alan iddialar ortaya attı.

ÜNLÜLER FOTOĞRAF SİLME YARIŞINA GİRDİ

Yurt dışında bulunan ve video yayınlamaya devam eden Peker'in tartışmaların odağında yer alması sonrasında birçok ünlü isim Peker ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silme yarışına girdi.

İSMAİL TÜRÜT'ÜN TAVRI NET

Bu gelişme sonrası gözlerin çevrildiği isimlerden biri de İsmail Türüt oldu. Peker'e yakınlığıyla bilinen, hatta Peker için şarkı yazan Türüt'ün ise sosyal medya hesabında yer alan Peker ile çekilmiş fotoğrafını silmediği görüldü. Türüt'ün 11 Mart 2018'de paylaştığı videoya "Benim kıymetli dostum Sedat Peker. Hem maziyi yad ettik, hem de hasret giderdik. Sevdiklerinle beraber, sağlıklı, huzurlu, çok yaşa koca Reis" notunu düşmüş.
Haberler.com - Magazin Haberleri

--------------------------------------------------------------------

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Bakalım daha neler çıkacak.
    Bir ben ünlü olamadım ya bu dünyada.

    YanıtlaSil
36588959260565934