AKBLOG-V3

AA Muhabirinden Skandal 'Soylu' Sorusu

AA Muhabirinden Skandal 'Soylu' Sorusu
5/22/2021

FETÖ şaibeli muhabirden büyük provokasyon! Skandal 'Soylu' sorusu

Anadolu Ajansı'ndan kovulan ekonomi muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıdaki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili skandal sorusuyla FETÖ işi bir provokayona imza attı.

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü, Musab Turan'ın iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADI

Önceden planlandığı tahmin edilen provokatif eylemde muhabir Turan sorduğu soruyla Bakan Soylu'yu hedef alırken, kaydettiği görüntüleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

Muhabir Turan'ın Süleyman Soylu'nun şahsını hedef alan skandal sorusunun arka planında da FETÖ tezgahının olabilileceği yorumları yapıldı.

TAM BİR FETÖ İZİ!

Son dönemde Sedat Peker’in videoları üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hedef alınmıştı. Soylu’nun şahsını hedef alan sorunun nedeni ortaya çıktı.

Söz konusu Anadolu Ajansı muhabirinin abisi  T.T’nin KHK’dan ihraç edilen  polisler arasında olduğu, ablası B.U’nun  ise bankadan  ATM üzerinden kartsız şekilde ihraç FETÖ'cülere para gönderdiği ortaya çıkan bilgiler arasında.

AİLE BOYU İHANET

Anadolu Ajansı'ndan kovulan ekonomi muhabiri Musab Turan'ın kardeşi T.T Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken 2017 tarihinde FETÖ/PYD kapsamında geri dönemeyecek şekilde süresiz açığa alındı, Bank Asya'da hesap artışı olduğu gerekçesiyle ihraç edildi. T.T'inin 2015 tarihinde Bank Asya hesabında 1.950 TL net giriş ve çıkış olmuş olup Elazığ 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ kapsamında yargılandığı öğrenildi.

İstanbul Kaçakçılık Şubesi'nde polis olan Turan'ın kardeşinin eşi V.Ç'nin FETÖ'den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Ablası B.U’nun ise bankadan ATM üzerinden kartsız şekilde ihraç FETÖ'cülere para gönderdiği ortaya çıkan bilgiler arasında.

PROVOKASYONU CANLI VERMEYE KALKMIŞ

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Musab Turan'ın da kurumunda soruşturma geçirdiği ancak yeterli delil bulunamadığı ortaya çıktı.

Musab Turan, Bakan Varank ve Bakan Pakdemirli'nin katılacağı programının canlı yayın birimine önemli olduğunu ve canlı verilmesini istediği, sorumluluk alanı olmadığı için bu talebin geri çevrildiği öğrenildi.

AA muhabiri Musab Turan, bakanlara provokasyon içeren sorularını yöneltirken

BAKAN VARANK’TAN PROVOKATÖRÜ SUSTURAN CEVAP

Bakan Varank, Musab Turan'ın skandal sorusuna, ''Bence senin şu anda yaptığın maskeli balo. Sen şov yapmak istemişsin ben sana cevabını vereyim. AK Parti iktidarının en önemli özelliği Türkiye'de her türlü illegal yapı ve çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarı sağlamlaştırmasıdır. Bizim illegal biriyle herhangi bir ilişkimizin olması mümkün değildir. Bir takım gayri ciddi insanların yasal olmayan işlere bulaştığı kamuoyunda herkes tarafından bilinen insanların açıklamalarını dikkate alıp, Türkiye Cumhuriyeti bakanlarının açıklamalarını dikkate almıyorsanız burada bir problem var demektir. Biz gerek terörle mücadelede gerek illegal yapılarla mücadelede gerçekten başarılı bir hükümetiz.'' diye cevap verdi.

haber7
--------------------------------------------------------------------

Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADI
    Önceden planlandığı tahmin edilen provokatif eylemde muhabir Turan sorduğu soruyla Bakan Soylu'yu hedef alırken, kaydettiği görüntüleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

    Muhabir Turan'ın Süleyman Soylu'nun şahsını hedef alan skandal sorusunun arka planında da FETÖ tezgahının olabilileceği yorumları yapıldı.

    YanıtlaSil
36588959260565934